18 maart: Six word story

We pakken de draad een paar dagen later weer op. Soms is het leven zelf al een challenge! Maar bij deze presenteer ik 18 maart van de hashtag writingchallenge. De uitdaging zit hem in het plaatsen van een kort verhaal, ieder dag weer, een maand lang. Nu ben ik vorige week pas begonnen, maar ik ga door, zoveel mogelijk, totdat ik 30 verhalen heb geplaatst!

Vandaag een speciale! Wederom besproken tijdens mijn les bij de Schrijversacademie. We behandelden verschillende vormen van korte verhalen. Een daarvan was de Six Word Story. Het zegt het al: een kort verhaal in zes woorden. Dat is best moeilijk! Nu staat er bij dag 18 (of 18 maart in mijn geval): Her husband. Ik vond mijn zeer korte verhaal hier wel bij passen! Oordeel zelf!


Hij sluit de deur, nu definitief.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *