Wie ben ik?

Waar te beginnen? Bij het begin! Ik ben Jessica Ineke, 38 jaar. Geboren en getogen in Den Haag en momenteel woonachtig in het pittoreske Voorburg.

Mijn liefde voor schrijven begon al vrij vroeg. Dat uitte zich voornamelijk in het schrijven van verhalen. Mijn fantasie was niet te stoppen. Tijdens mijn tienertijd schreef ik bar weinig. Als twintiger begon het schrijven me weer te trekken. Heel langzaam kroop het schrijven en mijn liefde hiervoor in mijn werk. Het is niet voor niets dat ik marketing gericht op het uitgeversvak wilde studeren. Wellicht een wat vreemde omweg, maar het heeft me indirect enorm geholpen.

Ik volgde schrijfcursussen en een heuse schrijfopleiding bij de Schrijversacademie. Als communicatie manager ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de communicatie bij ACPA. Dat smaakte even naar meer en besloot naast mijn vaste baan ook een eigen tekstschrijfbureau te beginnen. Dat was van korte duur en klonk leuker dan het was. Het schrijven van verhalen lonkte en ik liep al jaren met een idee in mijn hoofd voor een heus boek.

En zo besloot ik serieus werk te maken van dat boek. Daar ben ik nu bezig. Op mijn instagram houd ik je op de hoogte van mijn schrijfreis. Op deze website plaats ik korte verhalen, want die zijn ook zo fijn om te schrijven!

 

More Posts